Aktuella kurser

Usui Reiki steg 2.  26-27 Januari. 

Usui Reiki steg 2.  Efter Reiki 2 initieringen kommer du att kunna ge healing på avstånd. Du får lära dig de tre första symbolerna inom Usui-systemet. Du får kunskaper kring att ge distans healing samt tekniker som Reiki Mawashi och Enkaku Chiryo för att nämna några. Reiki är annorlunda genom att healingförmågan överförs till eleven av en Reiki-master/lärare genom en initieringsprocedur. Initieringen, då energierna kanaliseras in till eleven, är ofta en kraftfull, andlig upplevelse. Initieringen har en mycket helande inverkan. En del går Reikikurser enbart för sin egen personlighetsutveckling, andra för att ge Reiki vidare. Lärare är Lindha Kallerdahl, utbildad Reiki master/lärare. 

Kostnad för kursen är 2700kr. Anmälan görs till Lindha Kallerdahl. lindha@hoob.net

 

 

Usui Reiki Steg 1.  9-10 Februari 2019. 

Usui Reiki steg 1. Den första graden ger dig förmågan att överföra Reikienergi till allt levande, inklusive dig själv, med hjälp av dina händer.  Du undervisas i Handpåläggning enligt dr. Mikao Usui, och du får kunskaper i Byosen, Reiji-Ho och Kenyoku-tekniken för att nämna några. Reiki är en healingförmåga som överförs till eleven av en Reiki-master/lärare genom en initieringsprocedur.

Denna procedur öppnar elevens kron-, hjärt- och hand-chakra, höjer elevens energinivå, samt skapar en förbindelse mellan Reikikällan och eleven. Initieringen, då energierna kanaliseras in till eleven, är  ofta en kraftfull, andlig upplevelse. Initieringen har en helande inverkan. En del går Reikikurser enbart för sin egen personlighetsutveckling andra för att ge Reiki vidare. Lärare är Lindha Kallerdahl, utbildad Reiki master/lärare. 

Kostnad för kursen är 2700kr. Anmälan görs till Lindha Kallerdahl. lindha@hoob.net

2-dagars kurs i Röst, ton och kropp!   23-24 Mars 2019.

En kurs i andning och ton. Du behöver inga förkunskaper i din röst, vi kommer att arbeta med kroppen och ljudet av din stämma. Den är varken fin eller ful, den är full av liv och lust! Jag lär ut praktiska tonövningar samt röstmeditationer  för att sammanlänka kropp och själ. Att vara ett med din kroppsfrekvens är djupt avslappnande. Vi följer kroppens nuvarande tillstånd och lär oss att stabilisera och etablera djup avslappning med kunskaper från Buddhism och improvisationsmusik. 

Du får lära dig att praktisera din kroppston. Frekvensen  för läkning genom den egna kroppstonen. Jag kommer att  guida dig i övningar samt lekfulla förhållningssätt till din inre kropp.  Vi kommer att gå igenom kroppens frekvenssystem genom kroppens Ki och det naturliga chakra systemet. Avslappningsövningar och andning står i Fokus.

Anmälan görs genom att maila ditt namn och telefonnummer till lindha@hoob.net         Kursen kostar, 3200 kr.

 

Kundalini Yoga!  

Kundaliniyoga för chakrasystemet 22/1-12/3-2019

I vår erbjuds kundaliniyoga med fokus på chakrasystemet. Enligt yogisk filosofi består kroppen inte bara utav kött och blod utan även av energi, så kallad prana eller ki. Chakran kan beskrivas som energicenter eller energihjul och enligt kundaliniyogan har vi åtta stycken. De första sju finns belägna ut med ryggraden och det åttonde, auran, är placerat runt om oss. 

Under denna kursen kommer vi fokusera på rot-, sakral-, navel- och hjärtchakrat. Du kommer få lära dig om hur ett balanserat respektive obalanserat chakra tar sig i uttryck och vad du kan göra för att skapa balans. Om du vill kan du få med dig pass hem så att du kan fortsätta din praktik där. Kundaliniyoga är en aktiv och dynamisk yogaform som förenar kroppsställningar, meditation, avslappning och andningstekniker. Det är en yogaform som syftar till att öka din medvetenhet och ge dig mer livskraft. Kundaliniyoga brukar beskrivas som ”hushållsyoga”, tanken är att du ska kunna använda dig av kraften och energin som du bygger upp genom yogan i ditt vardagliga liv.

Att utöva yoga ger dig god hälsa. Du får ett starkt immunförsvar, vitala körtlar, ett kraftfullt nervsystem & bra blodcirkulation. Genom meditation kan du lugna sinnet och utveckla din intuition samt ditt neutrala sinne. Yoga frigör blockeringar i kroppen vilket gör att en får ett ökat energiflöde och mer livskraft. Yoga är en väg till självkännedom och självkärlek. 

Kurstillfällena hålls på tisdagar 19.00-20.30 och hålls 22 & 29 januari, 5, 12, 19 och 26 februari samt 5 och 12 mars.. Kostnad för hela kursen är 1000 kr. Vill du gå enstaka gånger kostar det 130 kr per gång. Anmälan görs på mail till malinwattring@gmail.com

Malin Wättring

 

FÖRDJUPNINGSKURS  I REIKI 1. 18 Maj!

Denna kurs är till dig som har fått initering i Reiki 1. Vi fördjupar oss i handpositionerna från Usui Reiki system för naturlig healing. Jag stärker din initering och undervisar dig i de symboler som ingår i Reiki steg 1.  Vi fördjupar oss i de praktiska övningar du fått samt fyller på med koncentration och fokusövningar. Jag hjälper dig att fördjupa din förståelse för handpåläggning samt för gåvan att av praktisera Reiki på dig själv och andra.

Du tränar med de andra deltagarna.

Varmt välkommen, kursen kostar 1400kr inku moms. Anmälan görs genom att maila ditt namn och telefonnummer till lindha@hoob.net          Vi ses den 18 Maj kl 10:00 – 17:00.  Max 4 personer.

Lärare; Lindha Kallerdahl reikimaster.

FÖRDJUPNINGSKURS i Reiki 2.  1 Juni!

Denna kurs är skräddarsydd för dig som är initerad i Reiki 1 och 2. Vi fördjupar oss i distans teknikerna från Usui Reiki för naturlig healing. Jag stärker din initering och ser över de praktiska övningar du praktiserar och fördjupar din förståelese för Distance healing. Du får träna med de andra deltagarna på att skicka och ta emot.

Varmt välkommen, Anmälan görs genom att maila ditt namn och telefonnummer till lindha@hoob.net         kursen kostar 1400 kr inkl moms. 1 Juni ses vi mellan 10:00 – 17:00. Max 4 personer.

Lärare; Lindha Kallerdahl reikimaster.