Aktuella kurser

 

 

Usui Reiki steg 2.   19-20 oktober
Efter Reiki 2 initieringen kommer du att kunna ge healing på avstånd. En kurs för att ge healing till dig själv och andra på distans. Många går denna kurs endast för självläkning. Andra för att lära sig att ge Reiki till andra. 2700 kr

 

Sångkurs.       23-24 November 

En kurs i andning och sång med fokus på improvisation. Du kommer att arbeta med kroppen och ljudet av din stämma. Den är varken fin eller ful, den är full av liv och lust! Vi sjunger tillsammans i grupp och var för sig. Tekniker för en mer avslappnad och uthållig röst. Lek och rörelse med sång!!   Kostnad är 3400 kr. Boende och mat ingår inte. Fika och te finns!

 

Usui Reiki Master utbildning  –  28 september 2019 – 21 februari 2020.   INGA PLATSER KVAR!! Ny masterkurs kommer september 2020!

Vi arbetar fyra helger utspridda under denna period samt 4 heldagar. Kursen kostar 18 700 kr. (Delbetalning fungerar enligt överenskommelse) Denna kurs är för dig som redan gått steg 1 och steg 2 i Reiki. Du kommer att få undervisning och vägledning i Reiki, energiarbete samt pedagogiska tekniker.  Vi kommer att arbetare  i naturen och i lokalen bra på Vallgatan. Eget arbete som ska redovisas i gruppen och många timmar av praktisk övning! Vi kommer att arbeta djupgående och själsligt under hela denna tiden. Ett magiskt lapptäcke av dina faktiska erfarenheter och Reikins andliga tekniker kommer du att skapa under denna period.

För mig var denna utbildning att återskapa en djup värdighet inom mig som jag tappade på vägen. Jag tackar mina lärare för allt stöd och för deras kunskaper. Och för varje dag som går känner jag mer hel och sann i mig själv.  Över hela världen kan jag nu ta mig med dessa tekniker och skapa ro och trovärdighet. Villkorslös kärlek!

Målet är att du skall känna dig säkrare i ditt utövande av och med energi. Jag kommer att skräddarsy denna kurs för dig och dina kursvänner.  Efter denna kurs kommer du att kunna initiera alla graderna i Reiki, kunna lägga upp en kurs upplägg med ditt signum. Du kommer att upptäcka att du är modig, tålmodig och kunnig!  Är du intresserad att gå på djupet med Reiki så är detta kursen för dig.

Maila mig så tar vi detta vidare!! Lindha Kallerdahl – Reikimaster.