Lindha Kallerdahl

 

Reiki-  Usui Reiki för naturlig läkning av kropp och själ.

Jag är utbildad Reikimaster i Usuireiki för naturlig healing. Jag har arbetat med Reiki i 18 år och ger kontunerligt Reikibehandlingar ofta kombinerat med andra tekniker. Jag Undervisar i Reiki steg 1,2 och 3 (master) i lokalenbras lokaler . Varmt välkomna att höra av er om frågor kring detta till mig. Eller läs mer under Aktuella kurser.

Samtal – Andliga fördjupningssamtal,

Under 20 år har jag lett samtal med människor som önskar guidning och tydlighet i sin andlighet. Jag är medial och arbetar med kunskaper i intuition och lyssnade till själ och kropp. Min intention med samtalen är att stärka din egna intuition och tydliggöra din känslomässiga intelligens.

Musikundervisning   

Jag arbetar med andnings och rösttekniker som tydliggör musikaliska strukturer i improvisation. Jag arbetar med äganderätten till ditt uttryck och frigörandet av din röst.  Jag har arbetat som lärare i improvisation och konstnärlig gestaltning vid Musikhögskolan i Göteborg i 12 år och håller workshops runt om i världen. Jag har arbetat som lärare i privat regi i 20år.  Kring mitt egna konstnärskap kan ni läsa mer på min hemsida www.lindhakallerdahl.com

 Pris per timme är 700 kr.  

Paketpris för 10 gånger kostar 6500 kr.

 

IMG_2070