Lindha Kallerdahl

Reiki-healing

Samtal

Ton-healing

Aktuella kurser  

Reiki-  Jag är utbildad Reikimaster som är lärarutbildningen i Usuireiki för naturlig healing. Jag har arbetat med Reiki i 18 år och ger kontunerligt Reikibehandlingar. Jag håller även kurser i steg 1 och 2  i lokalenbras lokaler  ett par gånger per termin. Varmt välkomna att höra av er om frågor kring detta till mig. Eller läs mer under Aktuella kurser.

Samtal – Andliga fördjupningssamtal, Under 20 år har jag lett samtal med människor som önskar guidning och tydlighet i sin andlighet. Jag är klarsynt och arbetar med kunskaper i intuition och lyssnade till själ och kropp. Min intention med samtalen är att stärka din egna intuition och tydliggöra din känslomässiga intelligens.  Jag är b.la lärd i Buddismens filosofi. Jag är medial och har en stark musikalisk tradition som musiker och lärare.

Musikundervisning   Jag arbetar med andnings och rösttekniker som tydliggör musikaliska strukturer i improvisation. Jag har arbetat som lärare i improvisation och konstnärlig gestaltning vid Musikhögskolan i Göteborg i 12 år och håller workshops runt om i världen. Jag har arbetat som lärare i privat regi i 20år.  Kring mitt egna konstnärskap kan ni läsa mer på min hemsida www.lindhakallerdahl.com

 Pris per timme är 700 kr. 

Paketpris 6000 kr för 10 gånger.  

 

IMG_2070

IMG_0407

IMG_0322